Hunden Soffi 

Skriver & Robinson & Soffi

 

 

 

Det bliver sjovt at se hvad hun udvikler sig til. Lige nu viser hun sit bedste frem og træning i indkald og "sidt" er begyndt. En glad og villig hund.

 

 

 

Vi har mødt begge Soffi's forældre, da de begge bor hos Lillian og Leif i Middelfart. Faren er fra Tyskland kennel Allright og moren fra Sverige kennel Västervång. Så med de gener kan det kun blive godt. Begge forældre er ikke bare smukke, men har et dejligt væsen.

 

 

 

Soffi er ikke for stor til at sidde på skødet, så det gør hun med stor glæde både hos Hans og Cherry, eller andre der gider tage hende op.

 

 

 

Soffi elsker at lege med tøjdyr o.a. Men det bedste er papkasser og andet der er tilladt at flænse til atomer med de små spidse hvalpetænder.

 

I

 

 

Vi har indhegnet lidt af haven og Soffi er godt i gang med at beskære vinplanten og rosen ved terrassen. Gu' ved hvor mange planter der vil overleve?

 

 

 

Første gang vi besøgte Soffi og  hendes søster Luna i Middelfart, blev vi forelskede i hende. Det krævede ikke megen betænkningstid før end vi havde besluttet, at hende måtte vi have.

Luna flytter i øvrigt til en familie der også bor i Ølstykke. Lidt sjovt....

 

 Vi hentede Soffi d. 2. januar og hun flyttede ind i hus og have og satte dagsordenen begge steder. Hun er en dejlig norfolk tæve med et smukt ydre og et dejligt temperament. Hun vinder alles hjerter og har på alle måder indfriet vores forventninger. Vi ser frem til mange år med hende.